Lehetne persze magyarul is ez a neve annak a liftező pisildének, amit kifejezetten uraknak találtak ki a belvárosi forgatagba. Az elve is érdekes: napközben nincs szem előtt, azonban az esti órákban, amikor az emberből kikívánkozik a sok sör/bor/pezsgő, felszínre tör és elvezeti az ürüléket.

Aztán ismét a föld alá bújik, hogy ne legyen szem előtt. Pár országban van már ilyen, főleg holland és ír városok járnak élen a használatukban, de angol, dán és német használók is örülhetnek ilyeneknek...

 

És a nők? - kérdezhetnénk joggal. Nos, egyrészt ők is tudnak állva pisilni - ha akarnak - erre majd a későbbiek során kitérek, bőven, de van olyan megoldás is, ami kifejezetten női liftes pisilde.

 

Ez is úgyanúgy emelkedik ki, azzal a különbséggel, hogy lehajtható ülőkéje és bezárható ajtaja van.

      

 

 

Nem, én egy percig sem gondolom, hogy nálunk valaha is lesz ilyen! Túl szép, működőképes, szóval semmi esély.

Szerző: ...0 .. 0...  2009.10.11. 09:40 1 komment

Címkék: utcai hétvégi közwc

A bejegyzés trackback címe:

https://wece.blog.hu/api/trackback/id/tr971440116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én egy ilyet pár napja láttam Londonban a SOHO-ban, ahol egy fickó egy garázsnyitó irányított a föld felé, majd előbukkant a wc...Nem akartam a szememnek hinni...
A budi egy színház előtt csillog a króm színeibne...
süti beállítások módosítása