Nem fogod elhinni, mit találtak ki az okos csíkszemű mérnökök: egy házi WC-papír készítő gépet!

 

Amint láthatod, szépen újrahasznosítja az irodai papírhulladékot, teljesen megsemmisítve a titkokat - a dolgozók meg mondhatják, hogy leszarom, ami le van írva.

Viccet félretéve, én nem látom a megszokott minőséget, nagyon is vékonkának tűnik ez a papír. Bár elég gyorsan átalakítja, szóval ha hasmenéskor elfogy a törlőeszköz, elég a napi doksikkal megetetni (kb. 40 darab A4 kell), és csekély fél óra elteltével kész is.

Az ötlet egyébként zseniális, nem? Nyár elején kezdik árulni Japánban, mintegy 100.000 dollárért. A neve a legjobb: Fehér Kecske. A gyártó azt tervezi, hogy az egész világot meghóditja majd, minden irodában lesz egy ilyen masina - egyébként 600 kiló, és 1,8 méter, nem kis darab.

Japánul tudóknak egy hosszabb verzió:

 

Szerző: ...0 .. 0...  2010.01.30. 12:24 1 komment

Címkék: japán gép papír

A bejegyzés trackback címe:

https://wece.blog.hu/api/trackback/id/tr321714509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szia, szeretném felvenni veled a kapcsolatot. üdv. Koós Miklós koosmiklos@gamil.com
süti beállítások módosítása