Egy kocsmai sörözés óhatatlanul pisiléssel jár. Többszörivel. A legtöbb pisilde egyhangú, pár reklám, esetleg érdekesebb firka található benne - ez unalmas!

Szerencsére a szórakoztatásunkon dolgozó cégek észrevették ezt a piaci rést, és kitalálták a pisivel irányítható videó-játékot. Hogy is élhettünk eddig nélküle..?

Dél-Londonban található a világ első ilyen mellékhelyisége az Exhibit Bar-ban. Ürítés közben a vizelet sugárral irányítod a játékot, ami nem tűnik túl bonyolult műveletnek: jobbra-balra kell irányítanod a monitoron megjelenő síelő figurát. (hmm, sárga hó...) A játék addig tart, amíg van a hólyagodban, így az újrázásért be kell dobnod még pár sört - ez a tulajnak is az érdeke.

Drew Weatherhead, a tulajdonos, reméli, hogy a felhőtlen szórakozás sok új látogatóval bővíti majd vendégkörét.

 

Bennem egy kérdés merült fel: ha ide-oda rángatom a pisisugarat adó szervem, akkor mitől nem megy mellé? A tulaj szerint ez a játék segít majd tisztábban tartani a slozit, hiszen az emberek igyekeznek majd egyre jobb eredményt elérni a játékokban - ezt azonban kétlem.

Sajnos, ez megint csak a férfiaknak szól, a hölgyek máshol kereshetik a szórakozást.

Te járnál egy ilyen helyre csak a pisilős játék miatt?

Szerző: ...0 .. 0...  2011.11.29. 10:48 1 komment

Címkék: játék kiegészítő piszoár

A bejegyzés trackback címe:

https://wece.blog.hu/api/trackback/id/tr803421448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én a cseheknél láttam olyat, hogy a pissoire-ban zöld csikkvédő háló volt, amin volt egy kis kapu és egy labdát lehetett a kapuba irányítani. Mennyivel környezetbarátabb megoldás! :)
süti beállítások módosítása