Az alma logó sok helyen megtalálható -emberek egy csoportja el sem tudja képzelni az életét nélküle. Sokan a legkisebb helyiségbe is magukkal viszik...

Most nekik kedveskedik egy szerb dizájner az alma alakú csészével.

 Hogy koppintotta volna? Ezt szigorúan visszautasítja, hiszen ez a forma az, ami legjobban illeszkedik a seggedhez. Nézd csak meg jobban:

Ha mégis mindenhol Apple logót látsz, akkor érdemes felkeresned egy pszihomókust pár Rorschach teszt megnézése miatt - folytatja a tervező.

Természetesen (?) nem tartalmaz semmi extrát: egy eszköz egy gombbal. Semmi másra nem használható, csak arra, amire minden WC. Viszont kétszer annyiba kerül! :)

Kutatások bizonyítják, hogy egy billentyűzeten ötször annyi baci van, mint egy WC ülőkén. Ezen az ülőkén azonban ötször kevesebb károkozó van, mint a billentyűzeteden! Az ülőke ráadásul vékonyabb, mint egy Macbook Air, és jobb ugyanolyan anyagból is készült - így aztán könnyű letörölni róla a vizelet cseppeket.

Hát nem ez minden almafanatikus álma?

Szerző: ...0 .. 0...  2012.01.19. 11:33 Szólj hozzá!

Címkék: apple amerikai művészet drága

A bejegyzés trackback címe:

https://wece.blog.hu/api/trackback/id/tr333589529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása