Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor dolgunk végeztével szembesülünk a papír helyén ücsörgő üres gurigával. Van, aki viszont nem esik kétségbe, hanem művészi alkotásokat csavargat belőle. Fritz Junior Jacquet további alkotásait is érdemes megnézni.

 

 

 

Szerző: ...0 .. 0...  2009.08.29. 16:53 10 komment

Címkék: művészet papír

A bejegyzés trackback címe:

https://wece.blog.hu/api/trackback/id/tr211346683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon komoly, nekem nagyon tetszik. Gratulálok! :)
ez nagyon durva :D
ezentúl én is gyűjtöm őket :D
Nagyon jó! Meg fogom kérni Fritz Juniort, hogy használhassam a képeit internetes rajztanári ( www.freeweb.hu/kapcsoskonyv - szerkesztés alatt) kézikönyvemben. Persze technikailag azért kissé nehezebb, mint ahogy elképzelnénk, hogy ne törjön a papír, ne váljék szét, stb, sajnos nincs itthon CMC ragasztóm, nem tudom próbálgatni, de a suliban ki fogom adni a gyűjtőfeladatot, és amikor már van több ezer tekercsünk, csinálunk egy nagy falat sok száz variációval.Most hirtelen a következő változatokat tudom elképzelni:
Az egyben hagyott tekercs formázgatása, a lapokra szedett lap formázgatása, ugyanezek de ollóval, snitzerrel illetve tépéssel is besegítve, végül ugyanezek, de más papírok, anyagok hozzáadásával. Persze nagy a kommercialitás veszélye, tehát először esetleg ki kell hozni az anyagból a legegyszerűbb makettezési lehetőségeket ( vár, játszótér, stb.), és csak utána vágni bele az artisztikus feladatmegoldásba. Széplelkű kollégák ellenvethetik, hogy toalett vonatkozású terméket ( a fentebbi mellett pl. vattát) tilos használni az iskolában, de a városi gyerekek pl. az agyagtól jobban viszolyognak, és mégis használjuk.
fentről a 4. képen a baloldali horn gyula?:)
Fúúú....hát nem is sejtettem, hogy mit látok, ha idekattintok...bevallom, pozitívan csalódtam! Nagyon ötletes!
Nagyon ötletes és jó!
Főleg az, amelyiken látszik is, hogy miből készült! :))
süti beállítások módosítása