Egy idegen városban vagy, és hirtelen rád tör a szükség? Nem tudod, hová mehetnél, de nem akarsz az első, útbaeső slozira bemenni, mert ki tudja mi vár rád odabent? Van megoldás! Elég a telefonod böngészőjébe beírni a MizPee.com címet és megadnod, melyik városban vagy, utcaszinten - az oldal pedig felsorolja a legközelebbi illemhelyeket, ahol azt is megtudod, mennyire tiszták.

Természetesen wcpapír-tekercs jelzi a minőséget az oldalon, 1-5 között. Amerikai, azt sem kell mondanom - de van európai megfelelője is, a .eu végű oldal. Budapest nincs rajta - vajon miért? A kérdés költői...

Nem csak olvashatjuk, hanem fel is tölthetjük az általunk fellelt közhasználatú mellékhelyiségeket, így növelve az esélyét annak, hogy nem kell sokáig keresgetnie a többi embernek.

Hogy igazán igény van-e rá, azt nem tudom, hiszen ha turistáskodsz, akkor általában úgyis mindenhol találsz ürítési lehetőséget - igaz, azt nem tudod előre, mennyire tiszta, milyen élményekkel gazdagodsz. Az sem véletlen, hogy nőknek szól - a pasik csak megállnak bárhol, és már csövelhetnek is.

 

Mikor fogunk rákerülni? Ha majd lesznek normális közvécéink, és ha valaki feltöltögeti ezeket.

Talán el kellene kezdeni.

Mindkettőt.

 

Szerző: ...0 .. 0...  2009.10.10. 10:19 5 komment

Címkék: amerikai online közwc

A bejegyzés trackback címe:

https://wece.blog.hu/api/trackback/id/tr271440078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én tudok egy normális közwc-t, a rákóczi úton a gyulai pál és a vas utca között. pár hete igénybe vettem kisdologra. féltem tőle mint a tűztől, hogy milyen ótvar lesz, de hajtott a kiváncsiság. 100ft ha jól emlékszem, ajtó kinyílik és leesett az állam. olyan rend-fegyelem-tisztaság volt bent, illattal, szappannal, kéztőrlővel, wc-papírral, hogy csoda hogy nem laktak benne!
az a baj, hogy alig vannak ilyenek. pedig régen voltak erre kialakított helységek pl, a körűton. ezekkel mi lett??? komolyan. még szerencse, hogy minden sarkon van meki ahova be lehet menni, bár általában ott is már blokkot kérnek.
Férfiak még csak-csak elboldogulnak, hiszen Fényes és kutyáktól öszeszékelt Főőővárosunk minden frekventált helyétől jobbra -balra be egy mellékutcán húsz-száz lépésre már van valami lepukkadt slum-ös folt, ahová férfi odaállhat.
Addig is, amíg annyi utcai illemhely lesz Budapesten, mint 70 éve már volt egyszer, a nőket emancipitíve segíthetik az alábbi pompás eszközök:
www.techfemina.com/entry/standing-tall-gadgets-that-allow-women-to-pee-like-men
Feleslegessé váltak Budapesten a nyilvános vécék, amikor egész Budapest nyilvános vécévé változott.
süti beállítások módosítása