Ha voltál már publikus WC-ben, vagy fesztiválon a Toi-Toi nevű borzalomban, akkor tudod, mit kell ott kibírni. Sokan vagyunk ezzel úgy, hogy inkább egy laza bokrot keresek a városban is, mintsem betegyem a lábam egy publikus slozira.

Egy fiatal tervező, Young Sang Eun azonban nem csak megunta, de megoldást is talált a problémára. Egy olyan slozit álmodott meg, ami gombnyomásra áll rendelkezésedre, attól függően állva kívánsz pisilni (férfi) vagy ülve, esetleg egy barnát nyomnál (férfi/nő).

A szuperkló beépített UV fénnyel is rendelkezik, ami a baktériumokat - és az általuk okozott szagokat - tüntetik el teljesen. Így az egész felület maximálisan higiénikus, mindig. Kár, hogy csak koncept, ilyen helyre örömmel járnék, és még fizetnék is!

 Lakásban is el tudnám képzelni, simán. 

Szerző: ...0 .. 0...  2009.09.16. 07:29 4 komment

Címkék: művészet koncepció

A bejegyzés trackback címe:

https://wece.blog.hu/api/trackback/id/tr761385222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Álom, álom, nagyon szép álom ...
Hűűűű, de messze vagyun mi még ettől ...
Engedelmeddel betettem a blogajánlóba.
süti beállítások módosítása